Medewerker Bedrijfsbureau

Aantal uren: 32, 40

Niveau / Opleiding: MBO, HBO

Salaris indicatie: € 3.500 - € 4.300

Startdatum: In overleg

Reageren vóór: Z.s.m.

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren professional met een passie voor rvs machines en/of apparaten? Beschik je over een goed analytisch vermogen, ben je een echte regelaar en excelleer je het liefst in een team met vakmensen? Dan heeft FIB Industries een spannende uitdaging voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau die klaar is voor nieuwe uitdagingen en met ons echte impact wil maken.

Overzicht van de rol
Als Medewerker Bedrijfsbureau bij FIB Industries sta je centraal in onze uitvoerende organisatie, waarbij je je bezig houdt met de voorbereiding en begeleiding van meerdere projecten. Je rol omvat het opstellen van projectdossiers, het coördineren van planningen, en uitbestedingen en het bewaken van het projectbudget.
Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, waarbij je tijdens de realisatiefase in nauwe samenwerking met onze productieafdeling een naadloze uitvoering en voortgang van projecten bewaakt. Deze functie biedt een perfecte mix van kantoor- en on-site werk, waardoor je diversiteit in je werk hebt en de voldoening krijgt direct invloed uit te oefenen op het resultaat van de inspanningen.

Functie-eisen


• Technisch MBO-4 diploma of een gelijkwaardig werk- en denk niveau;
• Basiskennis van Autocad, Inventor en ERP-systemen;
• Aantoonbare ervaring in de constructie van (roestvrij stalen) machines of apparaten;
• Een proactieve, oplossingsgerichte houding, met flexibiliteit om ad-hoc verzoeken aan te pakken. Je bent hierbij bereid om dat extra stapje te zetten om de maximale kwaliteit en kwantiteit te realiseren;
• Nauwkeurige, detailgerichte werkstijl;
• Sterke teamspeler met goede communicatievaardigheden in Nederlands en Engels. Duits is een pluspunt.

FIB Industries staat voor:

1.

Een uitdagende functie in een hoogwaardige, technologische omgeving

2.

Een omgeving waar kwaliteit, maatwerk, innovatie en ontwikkeling centraal staan

3.

Een prettige werkomgeving, korte lijnen en een informele cultuur

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken, kun je het volgende van ons verwachten:


• Een dynamische rol in een hightech, kwaliteitsgerichte omgeving;
• Een platform voor continue innovatie, maatwerk en professionele groei;
• Een concurrerend bruto maandsalaris van €3.500 tot €4.300, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een fulltime contract met 25 vakantiedagen plus 13 ADV-dagen;
• Aanvullende voordelen waaronder 8% vakantiegeld, een goede pensioensregeling, doorlopende interne- en externe opleidingsmogelijkheden, en een vaste reiskostenvergoeding voor afstanden tussen 10 en 30 kilometer;
• Jaarlijkse personeels-en teamactiviteiten waarbij je collega’s beter leert kennen.

Je komt terecht in een ambitieus team van specialisten waar initiatief en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel staan.

Solliciteer nu

Klaar om deze belangrijke en uitdagende rol op je te nemen? Stuur je cv en, bij voorkeur, een motivatiebrief naar sollicitaties@fib.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Paul Talsma, Hoofd Bedrijfsbureau, op 06-136 941 16.

Laat deze kans niet voorbijgaan om je carrière een boost te geven bij FIB Industries, waar jouw expertise centraal staat en je professionele ontwikkeling continu doorgaat.

Solliciteer bij

FIB industries

FIB Industries is trots een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt voor alle (potentiële) werknemers. We omarmen diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. We selecteren mensen die passen bij FIB Industries: professionals die daadkrachtig zijn, initiatief nemen, willen leren en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Neem de volgende stap in je carrière. Innoveer en groei mee met FIB Industries.

Bij vragen of voor meer informatie over het werken bij FIB Industries kun je contact opnemen met onze collega Richard de Vries, Plant Manager. Hij is telefonisch te bereiken via het nummer: 06-48433223. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.