(Leerling/BBL) verspaner (m/v)

Aantal uren: 40

Niveau / Opleiding: VMBO, MBO

Salaris indicatie: N.t.b.

Startdatum: In overleg

Reageren vóór: Z.s.m.

Wat ga je doen?

Ben jij de aankomend vakman of- vrouw binnen de metaalindustrie? Heb jij passie voor de metaal en wil jij leren werken met conventionele, maar ook met teach-in/CNC draaibanken? Lees dan snel verder. Als (leerling/BBL) verspaner bij FIB Industries BV leer je onderdelen van hoogwaardige rvs materiaalsoorten te bewerken en vervormen. Zo leer je boren, tappen, zagen, draaien en frezen. Dit doe je zowel op een aantal conventionele banken en machines, maar ook op een nieuwe Style draaibank.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het bepalen van de bewerkingsvolgorde en het bedienen van de machines. Hierbij bepaal je de gereedschapskeuze en stel je de bewerkingsmachines in aan de hand van de interne werkopdrachten en draaiplanning. Het lezen van tekeningen, programmeren van de Style draaibank en het maken van draaischetsen behoren ook tot je takenpakket. Het verspanen, boren, frezen en zagen van de werkstukken en het uitvoeren van de bewerkingen met conventionele machines worden gedaan conform geldende procedures en/of klantspecificaties. Hierbij wordt je vakkundig begeleidt door onze ervaren verspaner(s) en een aangewezen praktijkbegeleider.

Naast de opleiding tot verspaner leer je ook andere aspecten van de metaalbewerking kennen, zoals een interne lascursus en help je mee onze (ervaren) apparatenbouwers bij het samenstellen van de constructies en/of apparaten.

Functie-eisen


• Basisopleiding: (V)MBO;
• Vakgerichte opleiding(en): Volgen van BBL/BOL opleiding Productietechniek niveau 2 of vergelijkbaar;
• Enige kennis en ervaring met conventionele draaibanken is een pré;
• Aanvullende opleiding(en): VCA Basis, certificaat Veilig hijsen, of je bent bereid dit binnen 1 maand te behalen;
• Je bent zelfstandig, leergierig, flexibel en zorgvuldig;
• Je werkt graag samen in teamverband.

FIB Industries staat voor:

1.

Een uitdagende functie in een hoogwaardige, technologische omgeving

2.

Een omgeving waar kwaliteit, maatwerk, innovatie en ontwikkeling centraal staan

3.

Een prettige werkomgeving, korte lijnen en een informele cultuur

Arbeidsvoorwaarden

Bij een succesvol opleidingstraject na afronding van de opleiding vooruitzicht op een vast dienstverband.

FIB Industries is trots een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt voor alle (potentiële) werknemers. We omarmen diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. We selecteren mensen die passen bij FIB Industries: professionals die daadkrachtig zijn, initiatief nemen, willen leren en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Solliciteer bij

FIB industries

Neem de volgende stap in je carrière. Innoveer en groei mee met FIB Industries.

Bij vragen of voor meer informatie over het werken bij FIB Industries kun je contact opnemen met onze collega Richard de Vries, Plant Manager. Hij is telefonisch te bereiken via het nummer: 06-48433223. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.